MIRESEVINI NE

GG SERRAMENTI

G&G Serramenti eshte nje firme prodhumi e krijuar ne vitin 2006. Kjo firme ushtron aktiviteti e saj ne fshatin Shelqet te qytetit te Shkodres. Qellimi I krijimit te kesaj firme ishte prodhimi i nje game te gjere produktesh  druri, alumini, dru-alumini dhe plastike.

Fillimisht kjo firme operoi si nje biznes i vogel lokal vetem ne prodhimin e produkteve te drurit, por duke ofruar produkte cilesore dhe cmime konkurruese, arriti  te zgjerohej gjithnje e me shume.

G&G Serramenti ofron produkte te certifikuara, cka ben qe produktet e saj te jene te njohura dhe te pelqyera si per tregun vendas ashtu edhe per ate europian (Kosove, Austri etj..)

Produktet e drurit qe firma ofron jane te shumellojshme si nga kategoria e prodhimit dyer, dritare, guzhina, mobilje, biblioteka etj., nga modeli dhe nga materiali i perdorur per prodhimin e tyre, psh. dyert mund te jene te prodhuara nga druri, i cili edhe ky ne vetvete, varion pasi mund te jete bredh, lis, okume etj. ose mund te kete dyer te prodhuara nga tabake intiefi. Dritaret gjithashtu mund te prodhohen nga drure te ndryshem: bredh, lis, okume etj.. Guzhinat dhe mobiljet mund te prodhohen nga druri i cili mund te varioje nga intiefi ose nga tabake tallashi..

Produktet e aluminit jane dyer, dritare, grrila, kabina dushi, vetrata te permasave te ndryshme etj. Materiali i perdorur eshte alumini italian dhe disponojme nje shumellojshmeri ngjyrash.

Produktet alumin-dru jane dyert dhe dritaret dhe per prodhimin e tyre perdoret alumini dhe druri i ardhur nga Italia. Per aluminin, firma ka ne dispozicion nje shumellojshmeri ngjyrash dhe druri gjithashtu eshte i llojeve te ndryshme: arre, qershi, lis etj..

Produktet plastike jane dyert, dritare, taparela etj.. per prodhimin e te cilave perdoret plastika gjermane.