MIRESEVINI NE

GG SERRAMENTI

G&G Serramenti eshte nje firme prodhimi e krijuar ne vitin 2006. Kjo firme ushtron aktivitetin e saj ne fshatin Shelqet te qytetit te Shkodres. Qellimi i krijimit te kesaj firme ishte prodhimi i nje game te gjere produktesh  druri, alumini, dru-alumini dhe plastike. Fillimisht ne operonim si nje biznes i vogel lokal vetem ne prodhimin e produkteve te drurit, por duke ofruar produkte cilesore dhe cmime konkurruese arritem te zgjeroheshim gjithnje e me shume. G&G Serramenti ofron produkte te certifikuara, cfare ben qe produktet e saj te jene te njohura dhe te pelqyera si per tregun vendas ashtu edhe per ate Europian (Kosove, Austri etj.) Produktet e drurit qe firma ofron jane te shumellojshme, si nga kategoria e prodhimit dyer, dritare, guzhina, mobilje, biblioteka etj.,si nga modeli dhe nga materiali i perdorur per prodhimin e tyre.

Produkte te shumellojshme me garanci maksimale

Cilesia eshte Pasioni Yne

Transport i shpejte

Transport ne kohe rekord i dyerve dhe dritareve te porositura tek ne.

Produkte te certifikuara

Produkte te certifikuara dhe testuara ne cilesi per tregun vendas dhe ate europian.

Cmime konkuruese

Tek ne do te gjeni cmimet me te mira dhe me te lira ne treg.

Perhere prane jush per nje arredim bashkekohor.

Kontaktoni Me Ne

Nese deshironi te njiheni me teper me aktivitetin tone, apo te bashkepunoni me ne, mos hezitoni te na kontaktoni ne menyrat tona te kontaktit!